Verras iedereen door een koffiebar te huren

Wist je dat het ontzettend eenvoudig is om tegenwoordig een koffiebar te huren die bij jou op locatie de lekkerste koffie komt bereiden? Een heerlijke verwennerij ten opzichte van de slappe koffie die je normaal gesproken uit de automaat op kantoor haalt. Het enige risico? Dat het zo goed bevalt dat het huren van een koffiebar niet bij één keer zal blijven.

Een koffiebar bij jou voor de deur

Het idee is simpel: je maakt een afspraak om een koffiebar te huren en op de afgesproken datum komt de barista van Coffee on Wheels Amsterdam bij jou de lekkerste koffie bereiden. Of je nu gaat voor een zwarte koffie, een cappuccino of een sterk kopje espresso, onze koffiespecialisten maken precies dat wat jij graag drinkt. Ideaal ook dat ze gewoon buiten voor de deur van je bedrijf staan. Zo heb jij je momentje weg van de computer waarin je jouw benen kunt strekken en hoef je toch niet ver te gaan voor je koffie.

Verwen jezelf en je collega’s

Een koffiebar huren doe je natuurlijk niet alleen voor jezelf. Je maakt jezelf ook meteen enorm populair bij je collega’s. Leuk bij speciale gelegenheden of een origineel alternatief om te trakteren wanneer je jarig bent. Bovendien ken je vast het spreekwoord ‘goed voorbeeld doet goed volgen’ wel. De kans is dan ook groot dat het huren van de koffiebar zo goed bevalt, dat je collega’s jouw voorbeeld volgen en dit zelf ook een keer regelen.

Ook voor evenementen

Onze barista’s staan ook graag voor je klaar wanneer je een evenement laat plaatsvinden. De beurzen en congressen stonden in 2020 helaas op een laag pitje, maar de tijd van de evenementen zal weer helemaal terugkomen. Mensen hebben het gemist om ergens naartoe te kunnen en zullen massaal jouw evenement komen bezoeken. Dan is er natuurlijk niets fijner als je ze ook een rustpunt biedt waar ze even kunnen zitten en uitrusten. Uiteraard mag een vers gemaakte kop koffie dan ook zeker niet ontbreken, zodat ze daarna weer vol goede moed verder kunnen gaan met het evenement.

Beschikbaar vanuit diverse locaties

De barista’s van Coffee on Wheels zijn gevestigd op diverse plaatsen in Nederland. Hierdoor voorzien zij een groot gebied van hun overheerlijke specialiteiten en hun service. Wil je weten of ze ook in jouw woonplaats langs kunnen komen, aarzel dan zeker niet om contact met ze op te nemen. Wij heten niet voor niets Coffee on Wheels en we rijden dan ook graag naar je toe, zodat ook jij een koffiebar kunt huren.

Velen gingen je voor

Het huren van een koffiebar en van een barista is niet nieuw. Velen gingen je al voor en elke keer hebben wij weer geluisterd naar alle wensen en eventuele feedback. Zo zijn wij niet alleen beschikbaar voor bedrijven of voor grote evenementen, maar kun je ons ook zeker uitnodigen op jouw feestje. Maak bij je familie en vrienden een indruk die ze nooit meer zullen vergeten en laat ze hun eigen favoriete koffie kiezen op jouw verjaardag. Scheelt jou weer tijd in de keuken om kopje per kopje te serveren aan al je gasten, zodat je deze keer ook echt met je gasten in gesprek kunt en samen kunt feesten. Dus waar wacht je nog op?

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *