Wanneer moet je lockers huren of kopen?

Op een evenement is het bijna altijd mogelijk om een locker te huren. Voor een bezoeker is het ideaal om spullen veilig op te kunnen bergen. Het is voor een gedeelte ook service dat je aan de klanten biedt. Daarnaast is het ook mogelijk om er geld mee te verdienen. Als organisator is het belangrijk om jezelf af te vragen of het handiger is om lockers te huren of te kopen. In dit artikel leg ik uit wanneer het handig is om lockers te huren en om te kopen. 

Verschillende soorten lockers

Voordat je de keus gaat maken om lockers te huren of te kopen, is het handig om te weten dat er veel verschillende lockers zijn. Tegenwoordig zijn er bijvoorbeeld ook e-lockers, maar ook de traditionele lockers met sleutel of code. Het is aan te raden om je hierin te verdiepen en te bedenken welke lockers jij graag zou willen zien op jouw evenement of locatie.

Een vaste locatie

Wanneer je maandelijks of misschien zelfs wekelijks gebruikt maakt van een vaste locatie, is het aan te raden om lockers te kopen. Dit zie je voornamelijk bij bars en clubs, maar ook in sportscholen. Het is eenmalig een grote investering, maar je hebt er daarna geen omkijken meer naar. Op lange termijn zijn de lockers afbetaald en zijn de opbrengsten van de lockers alleen nog maar winst. Dit is natuurlijk aantrekkelijk voor een organisator.

Eenmalige locatie

Met name jaarlijkse evenementen wisselen vaak van locatie. Zij huren een locatie enkel en alleen voor het evenement. In dat geval is het beter om lockers te huren. De locatie wordt waarschijnlijk na jouw evenement voor andere evenementen gebruikt. Daarnaast is het lockerverhuur goed geregeld. Tijdens een groot evenement blijven er werknemers van het bedrijf aanwezig om alles in de gaten te houden. Als het evenement is afgelopen, halen ze alle lockers weer op. Dit scheelt weer voor de organisator van het evenement. Wil je graag meer weten over lockerverhuur? Neem dan snel een kijkje op https://www.elockers.nl/.

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *