Restaurants in Utrecht | Bedrijfsuitje of teamuitje

Een vraag die wij bij Uitjesbureau Utrecht vaak krijgen is: “Hebben jullie een eigen locatie waar het bedrijfsuitje plaatsvindt?” Het antwoord op die vraag is nee. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de leukste restaurants in Utrecht en werken wij op dagelijkse basis samen met verschillende locaties in het centrum. Wij focussen ons voornamelijk op grote groepen en daarom is een aparte ruimte in een restaurant vaak noodzakelijk. Op deze manier hoef je geen rekening te houden met andere gasten en kunnen jullie de activiteit in alle vrijheid spelen. 

Met onze stadsspellen vindt alleen de speluitleg en prijsuitreiking plaats in de horecalocatie, maar tijdens een dinerspel spendeer je de hele avond in een restaurant. Het restaurant verzorgd dan het diner en de drankjes en wij van Uitjesbureau verzorgen het entertainment en het spel. Vooraf geven jullie de menukeuzes door en maken jullie een keuze tussen een drankassortiment of betalen op rekening. Deze punten worden altijd van tevoren goed doorgesproken met de event manager, zodat er op de avond zelf geen onduidelijkheid ontstaat. 

Wij geven je graag een kleine impressie van restaurants waar wij veel mee samenwerken voor ene bedrijsfuitje Utrecht.

Winkel van Sinkel is een van de bekendste en meest imposante locaties van Utrecht, ze worden ook wel het horecawarenhuis van Utrecht genoemd. Winkel van Sinkel biedt altijd een unieke beleving waarbij alles samenkomt. Er zijn verschillende zalen zoals De Tuinzaal, De Balzaal en er is zelfs een Pub! Dat noemen wij nou de meest geschikte locatie om een traditionele Pubquiz van Uitjesbureau te spelen!

Restaurant Claar is een sfeervol restaurant in het centrum van Utrecht. Ze bieden een ruime keuze aan van verschillende vis, vlees en vegetarische gerechten. Daarnaast heeft Restaurant Claar verschillende afgesloten ruimtes voor groepen. De grootste zaal bij Claar kan ongeveer 40 personen kwijt en is daarom helemaal geschikt voor grote groepen tijdens een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit in Utrecht.

Restaurant De Rechtbank vind je in de binnenstad van Utrecht, in de schaduw van De Dom, maar daarom niet minder bijzonder – in tegendeel! Het pand kent een rijke historie en heeft naast een heerlijk restaurant ook nog diverse zalen én hotelkamers. Dit is een geweldige locatie als je op zoek bent naar een bedrijfsfeest met een grote groep collega’s en daarna niet meer in de auto wil stappen. 

Hebben jullie al een (andere) locatie in gedachte of zelf een ruimte ter beschikking? Daar doen wij natuurlijk ook niet moeilijk over. Onze spellen kunnen gespeeld worden vanaf elke locatie, zolang er maar een aparte ruimte ter beschikking is voor jullie gezelschap. 

*Sommige horecalocaties vragen een zaalhuur, dit vind je altijd terug op de offerte

Gerelateerd bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *